Tungku Besi

Tungku Besi


Berat: 2 kg. Paling sesuai dan senang digunakan oleh ibu kerana bentuk memanjang, senang dipegang. Hanya perlu bakar tungku ini di atas paling perlahan selama 15 minit dan masukkan ia ke dalam Sarung Tungku Herba ya. Kepanasan tungku besi ini boleh tahan lebih lama berbanding batu sungai.


Fungsi:
1. Menuam perut
2. Menaikkan peranakan
3. Mengecutkan rahim
4. Melegakan sengal badan
5. Mengurangkan senggugut
6. Melancarkan perjalanan darah
7. Mengeluarkan angin, lendiran dan darahCara Penggunaan:
Panaskan tungku besi di atas dapur API PALING PERLAHAN (stove) selama lebih kurang 40-50 minit. Setelah itu, tutup api, rehatkan dalam 10 minit. Angkat tungku besi tersebut dan masukkannya ke dalam sarung herba ini. Ikat tali Sarung Tungku Herba kemudian ibu dah boleh mula bertungku. Mudah sangat kan ?


INFO PENTING BUAT IBU!

Kedua dua ini ialah tungku besi
.
Di sebelah atas ialah tungku besi tradisional zaman dahulu. Ianya bersaiz besar dan panjang. Agak sukar bg ibu yg bersaiz kecil utk bertungku. Di bahagian pemegang juga tidak tirus, sedikit sukar utk menggenggam
.
Di bawah ialah Tungku Besi Nawal.
Direka khas utk saiz yg sesuai utk semua jenis badan pengguna. Bahagian pemegang yg tirus agar si ubu mudah menggennggam dan bertungku walaupun dgn sendiri
.
Keberkesanan = sama 100%
Material = besi padu 100%
Ketahanan = seumur hidup

Ibu gorgeous nak pilih yang mana ya?
Mari Kita Kenali Tungku Besi Nawal :-

1. Berat Tungku Besi Nawal ialah 2 kg. Iaitu berat yang ibu ibu selepas bersalin mampu pegang dan mampu bertungku sendiri tanpa bantuan ibu atau bidan tradisional.
2. Tungku Besi Nawal lebih cantik bentuk dia dan lebih licin.

3. Diperbuat daripada 100 besi tulen dan mampu menahan kepanasan sehingga 1 jam lebih. Semakin lama anda membakar Tungku Besi anda, semakin lama Tungku Besi anda tahan kepanasan.

4. Boleh disimpan seumur hidup

5. Dilarang menghempas atau menjatuhkan Tungku Besi anda dari jarak tinggi ya untuk mengelakkan muncung Tungku Besi daripada patah.

Testimoni
Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Tungku Besi
JUMLAH

Kos Penghantaran

JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

Butiran Pembayaran

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

  • Anda mesti memasukkan emel nawalofficial@gmail.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
PenamaNAWAL ENTERPRISE
No. Akaun8600376052
Buka CIMB Clicks  

PENGESAHANMaklumat Peniaga

Nawal Herbal Beauty
nawalofficial@gmail.com
+60129912841