HERBAL MASSAGE

HERBAL MASSAGE

Herbal Massage adalah minyak yang dicipta khusus untuk urutan seluruh badan ibu terutama sekali ibu yang dalam tempoh berpantang.


Herbal Massage diperbuat daripada ramuan pati minyak serai wangi. Ianya bukan 100% pati ya, dan tidak begitu panas dibandingkan dengan pati asli yang sebenar. Ia sangat sesuai untuk kegunaan sepanjang masa khususnya untuk ibu berpantang. Khasiatnya merangkumi untuk luaran dan juga dalaman.Antara Kegunaannya:

Minyak panas aromaterapi dari minyak serai wangi. Sesuai untuk ibu hamil mengurangkan loya dan pening, minyak urut ibu berpantang, untuk disapu ke seluruh badan ibu selepas mandi herba. Khasiatnya membantu membuang angin dan menghangatkan seluruh badan ibu dan melindungi ibu dari kesejukan dan sakit kepala. 

Bau serai wangi dapat membantu menenangkan minda dan mengurangkan tekanan. Bersifat antiseptik dan sangat berkesan mematikan jangkitan kuman.

Untuk kegunaan setiap hari berpantang dan kegunaan harianCara Penggunaan:

Tuang sedikit ke tapak tangan dan gosok rata ke seluruh tubuh. Sangat digalakkan digunakan selepas ibu selesai mandi herba pada waktu pagi dan berterusan pakai sepanjang hari. Juga sesuai untuk kegunaan harian.Kandungan: 50 ml (Boleh tahan digunakan sehingga 2 bulan)


Nota:  Juga terdapat dalam Pakej Asas dan Pakej Juma. Beli pakej untuk harga lebih JIMAT!


Harga: RM40.00


TESTIMONI

Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Herbal Massage
JUMLAH

Kos Penghantaran

JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

Butiran Pembayaran

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

  • Anda mesti memasukkan emel nawalofficial@gmail.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
PenamaNAWAL ENTERPRISE
No. Akaun8600376052
Buka CIMB Clicks  

PENGESAHANMaklumat Peniaga

Nawal Herbal Beauty
nawalofficial@gmail.com
+60129912841