Akaun nawalherbalbeauty.onpay.my telah dibekukan. Segala kesulitan yang dialami adalah amat dikesali.

PAKEJ NUR

PAKEJ NUR

PAKEJ NUR.....IMPIAN CANTIK DENGAN GABUNGAN  4 PRODUK TERBAIK PADA HARGA JIMAT!


Kombinasi 4 produk terbaik Nawal Herbal Beauty iaitu:

- Natural Rose Water

- Gel Mandian Azzahra

- Gel Param Pilis

- Feminine Wash Manjakani


Kini MENEMUI ANDA! Didatangkan dengan harga yang sangat menarik dan terbaharu, nantikan kotak ekslusif khas untuk Pakej Nur juga bakal menemui anda. Rugi jika anda tak mendapatkan Pakej Nur ini segera.


Mari selongkar kebaikan Pakej Nur ini:-

1. Natural Rose Water - produk untuk keserian wajah, kecantikan kulit dan kesihatan rambut anda. Tak rugi anda menggunakan Natural Rose Water ini kerana kebaikannya dapat anda rasai sebaik anda menggunakannya pada pertama kali. Pasti akan teruja dengan kesannya. Dihasilkan daripada kelopak bunga mawar yang diimport khas daripada Bulgaria. Natural Rose Water atau air mawar telah terkenal diseluruh dunia terutama sekali di negara barat dan timur tengah kerana ia mampu mencantikkan kulit anda, memberikan haruman yang begitu menenangkan. Hanya semburkan sedikit saja ke wajah dan tepuk perlahan supaya air mawar meresap ke dalam kulit. Dap dap dap jer....kemudian pakailah bedak ringkas pula. Dah siap. Untuk rambut pula, Natural Rose Water bagus untuk membantu melebatkan rambut anda.


2. Gel Mandian Azzahra- Diperkenalkan bagi memenuhi kehendak dan permintaan pasaran lebih lebih lagi pengguna Nawal yang selalu impikan mandian herba dalam bentuk ringkas. Bukan itu saja, Gel Mandian Azzahra ini juga bagi memastikan semua mommies dan remaja dan wanita yang tak bersalin boleh menikmati terapi mandian herba dengan cara yang mudah. Kekuatany Gel Mandian Azzahra ini terletak pada kandungan ekstrak herba yang terkandung didalam gel mandian ini. Ianya terdiri daripada 13 jenis ekstrak herba dan rempah ratus eksklusif iaitu Serai wangi, halia bara, inai, rempah gunung, meringan, serai acheh, sireh kampung, daun buah pala, bunga lawang, kayu manis, timun tasik, lengkuas merah dan garam bukit. Ia sesuai digunakan untuk mandian ibu dalam pantang, terutama sekali ibu berpantang sendiri, suami dan wanita yang keletihan bekerja, untuk terapi rendaman kaki.


3. Gel Param Pilis Plus Slimming- didatangkan dalam bentuk GEL untuk membantu memudahkan mommies berpantang! Tak perlu lagi BANCUH dengan air dan sedikit Pati Serai Wangi. LEBIH MUDAH! hanya picit sedikit ke tapak tangan dan sapukan ke dahi sebagai pilis, ke perut sebagai perut dan seluruh badan untuk slimming. Dihasilkan daripada  ekstrak herba iaitu  ketumbar, kunyit, adas pedas, halia bara, jerangau, serai wangi, temulawak, tahi angin, kedaung dan lain lain. Gel ini juga sesuai untuk slimming, membuang angin dan membantu melawaskan pembuangan anda.


4. Feminine Wash Manjakani - Mempunyai masalah di bahagian intim ? Seperti kegatalan, bau, berpunca drpd keputihan? anda tak selesa dan kurang berkeyakinan? macamana nak membahagiakan suami tersayang bila bahagian intim anda tak selesa kan? Sesuai untuk ibu hamil & berpantang, untuk anak dara atau wanita yang telah berkahwin. Cucian wanita yang tidak mengeringkan dan selamat digunakan.Ternyata anda sangat berbaloi baloi memiliki Pakej Nur ini. Dengan penjimatan wang dan sekaligus anda dapat menggunakan 4 produk kecantikan Nawal yang akan membantu menambah keyakinan anda.


JOM DAPATKAN SEGERA DIPASARAN!


Harga Asal: RM184.00

Harga Pakej RM168.00

(Jimat RM16.00!)