Set Bersalin Pakej A

Set Bersalin Pakej A

Ini utk Pakej A puan cantik :-


Ibu hamil?

Tengah sarat 7 bulan?

Atau baru 4 bulan hamil?


Nak tak kami bantu ibu2 hamil sediakan kelengkapan berpantang yg sgt bermutu tinggi dan bgt berkesan?


Nak tak ibu2 bersalin berpantang dlm suasana moden, tp mengikut kaedah tradisional yg terbukti amat berkesan utk kesihatan dalaman dan luaran?


Set bersalin nawal pakej A KINI MENDAPAT PERHATIAN RAMAI!


Item2 dlm set bersalin pakej A:

1. Tungku besi

2. Sarung tungku herba

3. Herba mandian azzahra

4. Bengkung ibu

5. Bedak panas syifa

6. Pati minyak serai wangi

7. Feminine wash manjakani

8. Intensive toning lotion


Ciri2:

Utk kecutkan rahim dgn amalan berbengkung dan bertungku

Utk kempiskan perut dgn amalan berbengkung

Utk bakar lemak di perut, peha dan pinggul dgn amalan berbengkung. Berbemgkung setiap hari selama 40 hari berurut-turut berkesan mengembalikan bentuk badan asal kepada ibu dengan lebih cepat.

Utk tuam badan dgn bertungku

Utk buang angin dgn mandi herba

Utk lancarkan pengaliran darah dgn bertungku

Utk naikkan seri wajah dgn mandian herba dgn aromaterapi serai wangi

Utk hilangkan bau hanyir darah nifas dgn mandian herba

Utk mengurut badan, menghangatkan badan dan membuang angin dgn pati minyak serai wangi

Utk berlulur kulit khas bagi mengelakkan rongga dimasuki angin dgn bedak panas syifa

Utk mengatasi sakit rengat dgn amalan bertungku

Utk mengatasi bengkak susu dgn amalan bertungku secara lembut dan perlahan-lahan

Utk berparam dan berpilis dgn bedak panas syifa dan pati minyak serai wangi

Utk mengelakkan masalah sakit kepala dan pening dan mencerahkan pandangan dgn amalan berpilis dgn bedak panas syifa

Utk mencuci faraj dari masalah gatal, keputihan dan bau dgn feminine wash manjakani. Selamat digunakan semasa hamil dan dalam pantang (selepas darah nifas kering).

Utk mempercepatkan pengeringan kesan jahitan episiotomi dengan feminine wash manjakani

Utk bakar lemak secara lebih intensif dgn intensive toning lotion. Sesuai dipakai bersama brngkung ibu, atau pada waktu malam. Sapu di perut, pinggul dan peha. Aroma lemon citrus sangat wangi dan menaikkan aura positif.


PERCUMA !!! 

Bidara Baby Oil khas untuk si manja anda.  Sapukan saja oada perut,  kaki dan tapak kaki baby aelepas mandi.  In shaa Allah baby tidak akan menangis dan sakit perut menahan kembung perut lagi. Baby sihat ibu lebih selesa untuk berpantang. Bidara Baby Oil dengan bauan honey dew meninggalkan rasa manis dan wangi lada tubuh si manja. Tidak panas malah baby makin selesa. 


Testimoni:

Tiana dr kl tak sangka produk nawal sangat berkesan. Walaupun masih baru, tp beliau berani mencuba. Harga pun murah je..mmg puas hati. Rahim sekejap je dah kecut, mak pun terkejut sgt, habis hilang sakit2 badan .


Nak lihat testimoni banyak lagi? Jom lihat testimoni dibawah :-


APA TUNGGU LAGI IBU? DAPATKAN YG TERBAIK UTK PENJAGAAN KESIHATAN DAN KECANTIKAN ANDA..SEMASA DALAM TEMPOH BERPANTANG...













HARGA

HARGA ASAL: RM369.00

HARGA SELEPAS DISKAUN: RM287.00 sahaja. 

Penjimatan sebanyak RM82.00


DAPATKAN SEGERA DI PASARAN.


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Set Bersalin Pakej A
JUMLAH

Kos Penghantaran

JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

KAEDAH PEMBAYARAN

Perhatian! Sila pilih (dengan KLIK) kaedah pembayaran yang sesuai untuk anda di bawah.

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

  • Anda mesti memasukkan emel nawalofficial@gmail.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
PenamaNAWAL ENTERPRISE
No. Akaun8600376052
Buka CIMB Clicks  

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau


PENGESAHAN