Akaun nawalherbalbeauty.onpay.my telah dibekukan. Segala kesulitan yang dialami adalah amat dikesali.

KACIP FATIMAH HERBAL TEA

KACIP FATIMAH HERBAL TEA

Produk terbaru Nawal Herbal Beauty yang sangat ditunggu tunggu sekian lama. Minuman teh herba khusus untuk ibu selepas bersalin dan sangat sesuai juga diamalkan oleh wanita yang dah berkahwin.

Kacip Fatimah Herbal Tea ialah seperti jamu tapi dibuat dalam bentuk teh. Ia kerana gabungan 5 jenis herba didalam ramuan teh ini antaranya Kacip Fatimah dan Mas Cotek begitu terkenal sekali kerana memiliki khasiat yang sangat banyak.

Sekiranya anda ibu yang baru bersalin, tak mampu nak menelan pil pil jamu, cuba minum teh herba ini, pasti anda berpuas hati. Rasanya tawar tapi anda boleh tambah sedikit madu untuk rasa manis.

Teh herba ini patut diamalkan oleh setiap ibu yang mekahirkan, yang baru mengalami keguguran. Ia juga bagus diamalkan oleh setiap wanita yang telah berkahwin.


Khasiat dan Kebaikan


Memberi kecergasan pada ibu
Membuang angin
Membantu merawat luka luka dalaman kesan proses bersalin
Mencegah pembiakan sel pra kanser
Menegangkan otot faraj Mengecutkan rahim
Melambatkan kesan penuaan (awet muda)
Mengurangkan senggugut


Kandungan Herba
Kacip fatimah, mas cotek dan 4 jenis akar kayu (akar serapat, mengkunyit, sarsi dan gajah beranak)


Cara Penggunaan

ibu bersalin normal amalkan pada hari ke 5 berpantang. ibu bersalin czer amalkan pd minggu kedua iaitu lebih kurang hari ke 10 berpantang.

Terdapat 20 sachet. 1 sachet boleh minum 2-3 kali (sehingga hilang rasa dan warna teh tersebut. Minum pagi dan malam selepas makan.

Dilarang buat ibu hamil dan wanita period.


Berat 1 sachet: 3 gmTESTIMONI