Pendaftaran Dropship

Pendaftaran Dropship

JUAL 1 UNIT SET BERSALIN PAKEJ ASAS JER PUN, ANDA DAH BOLEH DAPAT UNTUNG RM35.00

.

.

.

"Itu kalau jual 1 set bersalin pakej asas sahaja, takkan seminggu tak boleh jual minimum 2 unit Pakej Asas? So seminggu je untung dah RM70.00. Produk Nawal ni bukan Pakej Asas je, ada banyak lagi produk produk lain. Makin banyak produk dijual untuk tempoh seminggu, makin banyak untung..."


Assalamualaikum, salam sejahtera buat semua pembaca dan Nawal Lovers,


Berita Baik. Nawal Herbal Beauty HQ kini mencari mencari seramai mungkin dropship dropship dari seluruh Malaysia, Singapore dan Brunei.


FUNGSI dropship mudah saja, anda hanya perlu:

  • Membuat iklan iklan di facebook personal anda untuk mencari customer
  • dan tambahan membuat iklan di instagram untuk menambah lagi bilangan prospek anda


WOW BEST NYE. Dropship Tak Perlu melakukan perkara dibawah:

  • Tak perlu menyimpan stok
  • Tak perlu membungkus parcel
  • Tak perlu beratur di poslaju
  • Tak perlu COD produk pada customer


Dropship UNTUNG lagi sebab

  • Jimat masa dari kerja kerja membungkus parcel
  • Jimat duit minyak dari kena pergi ke pejabat poslaju
  • Jimat duit tak perlu beli soletip dan plastik wrapping untuk bungkus parcel


Atas semua kemudahan dan keuntungan di atas, kami cuma perlukan KOMITMEN, KERAJINAN DAN KESUNGGUHAN anda sahaja.


Untuk melayakkan anda menjadi dropship Nawal, anda perlu sentiasa UPDATE FACEBOOK anda dan apply teknik teknik zero cost marketing.


Kalau anda ada penyakit M, anda tak perlu pun mendaftar sebagai dropship kami, huhuhu. Sebab kami hanya perlu anda yang YAKIN dan RAJIN sahaja untuk menjadi ahli team kami.


LAGI KELEBIHAN DROPSHIP IALAH:


  • Training oleh leader team anda selama 15 hari bernilai RM200.00
  • Sistem ID di website untuk anda melihat rekod dan statistik jualan
  • Hadiah/ rewards untuk pencapaian jualan tertinggi
  • Sokongan ilmu berterusan oleh leader anda
  • Rewards kepada team terbaik dengan jualan tertinggi oleh HQ



ALHAMDULILLAH, saya dah makin berminat ni untuk mendaftar sebagai Dropship Nawal. Apa saya perlu buat ya?


Okay alhamdulillah, sekarang anda boleh pilih nak daftar dropship untuk berapa orang ya? Kami ada offer menarik kalau anda mendaftar serentak 2 orang dan 3 orang sekaligus.

.

.

.

DAFTAR SEORANG

  • Dapat 1 gel mandian azzahra bernilai RM60.00
  • Dapat 1 gel param pilis plus slimming bernilai RM46.00
  • Dapat training dropship selama 15 hari bernilai RM200.00
  • Dapat flyer 20 pcs

Kesemuanya bernilai RM306.00. Tapi anda cuma perlu membayar sebanyak RM110.00 sahaja.


DAFTAR 2 ORANG

Yuran pendaftaran untuk 2 orang secara serentak hanya RM95.00 sahaja. Jumlah untuk 2 pendaftaran ialah RM190.00 sahaja.


DAFTAR 3 ORANG

Yuran pendaftaran untuk 3 orang secara serentak hanya RM85.00 sahaja. Jumlah untuk 3 pendaftaran ialah RM255.00 sahaja.

Anda jimat RM75.00 tau kalau anda ambik pendaftaran 3 orang serentak. JIMAT SANGAT kan?



Ok ini produk yang anda akan dapat apabila anda dah daftar menjadi dropship kami. Penting untuk anda guna sendiri dulu sebelum anda jual kepada orang lain, supaya anda dapat pengalaman dan pengalaman itulah akan menjadi testimoni untuk jualan anda sendiri. Kalau tak nanti, orang tanya Gel Mandian Azzahra ni macamana? Anda blur tak tau nak jawab macamana. Tidakkkk




Okay, dah bersedia untuk mendaftar?? Sila isikan maklumat dibawah ya.....Terima kasih dan selamat berjaya kesayangan <3






Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Daftar 1 Orang
Daftar 2 Orang
Daftar 3 Orang
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

KAEDAH PEMBAYARAN

Perhatian! Sila pilih (dengan KLIK) kaedah pembayaran yang sesuai untuk anda di bawah.

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

  • Anda mesti memasukkan emel nawalofficial@gmail.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
PenamaNAWAL ENTERPRISE
No. Akaun8600376052
Buka CIMB Clicks  

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau


PENGESAHAN