Akaun nawalherbalbeauty.onpay.my telah dibekukan. Segala kesulitan yang dialami adalah amat dikesali.

BENGKUNG IBU (FREE SAIZ)

BENGKUNG IBU (FREE SAIZ)

Bengkung Ibu merupakan bengkung zigzag diperbuat daripada kain kasa belacu yang sangat selesa dipakai, kainnya kejap, pemakaiannya sungguh kemas, tidak bergerak menaik atau menurun. Mempunyai 2 tali untuk memudahkan ikatan diketatkan. Untuk kesan lebih baik, sapukan Gel Param Pilis Plus Slimming ke perut  sebelum anda memakai bengkung. Amalkan penggunaan Bengkung Ibu pada setiap hari semasa 40 hari berpantang. Penggunaan yang konsisten mampu menjadikan tubuh anda kembali ramping, kemas dan menawan. Ia tidak mempunyai zip dan ada cara pemakaian untuk memudahkan dibuka untuk ke tandas. Ianya bengkung tradisional dan labuh dan telah terbukti berkesan mengembalikan tubuh ramping ibu sebaik habis berpantang jika ibu konsisten gunakan selama 8 jam setiap hari dalam tempoh berpantang.


Fungsi:
1. Melangsing dan mengembalikan bentuk badan kepada kontur asal
2. Merampingkan pinggang
3. Menjaga kedudukan rahim agar tidak berlaku prolaps (jatuh)
4. Menegangkan kembali otot-otot perut.
5. Membantu mengawal selera makan.
6. Mencantikkan bentuk badan menjadi lebih kemas.


Keistimewaan:
1. Kainnya selesa, pemakaiannya kemas, kejap dan terletak di badan.
2. Ukurannya panjang dari paras bawah dada hingga ke peha.
3. Penggunaan setiap hari bersama Gel Param Pilis Plus Slimming mampu mencantikkan tubuh dan memecah lemak dan untuk kesan terbaik.

4. Sesuai untuk ibu bersalin secara czer juga tapi sesuai dipakai pada hari ketiga berpantang. Ikatan tali di bahagian perut perlu dilonggarkan dan ibu tak perlu memakai Gel Param Pilis Plus Slimming atau sebarang losyen slimming di perut sebelum memakai bengkung (bagi mengelakkan dari terkena luka czer)


Saiz:

Free size (Sesuai untuk wanita yang mempunyai berat badan sekitar 50-75 kg)

Harga: RM50.00TESTIMONI