Bedak Panas Syifa

Bedak Panas Syifa

Hi! Mencari param, pilis dan lulur?? Ibu hamil tentu sedang cari 3 produk ni kan. Wajib dilakukan masa dlm pantang.

Ok Nawal Herbal Beauty ada keluarkan 1 produk, yang menggabungkan 3 fungsi penting berkenaan. BEDAK PANAS SYIFA. apa itu bedak panas syifa? Jom study skit ya ~

Kegunaan:
Berfungsi untuk 3 dalam 1; lulur, pilis dan param. Berkesan untuk menghaluskan kulit, menghangatkan badan dan mengelakkan serangan angin semasa dalam tempoh berpantang. Ia juga mampu mengurangkan kegatalan pada kulit.

Bahan Herba:
Ketumbar , Kunyit, Adas Pedas, Halia Bara, Jerangau, Serai Wangi, temulawak , tahi angin , kedaung dan lain-lain.


CARA GUNA

Param: Ambil 2 sudu Bedak Panas Syifa dan campurkan dengan sedikit air kosong dan 2 titis Pati Minyak Serai Wangi. Lumurkan campuran tersebut ke perut dan peha anda. Setelah itu bolehlah memakai Bengkung Ibu.

Pilis: Ambil satu sudu sahaja dan campurkan dengan sedikit air kosong dan Pati Minyak Serai Wangi, kemudian sapukannya ke dahi.

Lulur: Amalkan setiap hari semasa anda mandi. Sapukan sedikit sahaja ke tempat kulit yang kasar, di perut dan di celah peha. Penggunaan setiap hari mampu menjadikan kulit anda lebih halus dan lembut.


BEDAK PANAS SYIFA JUGA BAGUS UNTUK SLIMMING

penggunaan lulur dengan Bedak Panas Syifa dicampur dengan Pati Minyak Serai Wangi mampu nemecahkan lemak tepu anda juga. Caranya? Lulur kulit anda pada bahagian yg berlemak dan gosok lama-lama sehingga berpeluh. Bukan sahaja mampu menghaluskan kulit, membuang sel kulit mati, menanggalkan lekatan mitgnyak pada pori kulit, malah mampu membakar lemak juga! Semuanya kerana kandungan herba yang digunakan...in shaa Allah berkesan utk anda.


Kandungan: 100 gm
(Boleh digunakan untuk 40 hari berpantang jika hanya diguna untuk param dan pilis). STOK SANGAT TERHAD! SEMENTARA STOK MASIH ADA!

HARGA PROMOSI: RM30.00 SAHAJA!


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Bedak Panas Syifa
30
JUMLAH

Kos Penghantaran

JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

Butiran Pembayaran

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

  • Anda mesti memasukkan emel nawalofficial@gmail.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
PenamaNAWAL ENTERPRISE
No. Akaun8600376052
Buka CIMB Clicks  

PENGESAHAN