SET TUNGKU HERBA

SET TUNGKU HERBA

Produk Hot No. 1 Malaysia! Pilihan Utama Kesemua Ibu-Ibu Berpantang!


Tungku besi digunakan untuk bertungku bg ibu-ibu selepas bersalin. Berat 2 kg. Proses bertungku menjadi lebih mudah dengan tungku besi sebab senang utk dipegang dan panas tungku tahan lebih lama berbanding batu sungai. Gunakan tungku besi utk proses bertungku anda. Berkesan utk mengecutkan rahim, mengecutkan urat kembang, mengangkat peranakan, melegakan sengal urat, melancarkan perjalanan darah.

Sarung tungku herba adalah utk digunakan bersama tungku besi. Di dalam sarung tungku herba ini telah mengandungi dedaun herba mandian azzahra yg tinggi khasiat untuk rawatan bertungku. Daun herba ini akan menyerap masuk ke dalam kulit anda semasa proses bertungku dilakukan. Proses bertungku kini lebih mudah dilakukan dengan menggunakan sarung tungku herba ini. Ibu akan jimat masa dan jimat tenaga.

Sarung Tungku Herba adalah kain belacu yang didalamnya telah dimasukkan daun-daun herba dan dijahit kemas. Pada kebiasaanya, untuk tujuan bertungku, daun-daun herba seperti daun pandan dan daun kunyit dibungkus di dalam kain sarung apabila ibu hendak bertungku. Cara tersebut amat meremehkan kerana ibu perlulah mencari daun-daun herba yang bersesuaian terlebih dahulu dan kemudian membungkus pada setiap kali hendak bertungku. Dengan Sarung Herba ini, ibu mampu untuk bertungku pada bila-bila masa dengan lebih selesa dan senang hati.


Mari kita selongkar apa khasiat bertungku ini ya :-

-------------------------------------------
Darah Nifas Keluar Lebih Lancar Selepas Bertungku Dengan Set Bertungku Nawal
-------------------------------------------

Pelanggan kami turut merasai kesan berikut sebaik habis bertungku:-

1) Rahim lebih cepat mengecut
2) Hilang sakit dan pedih dalam perut kesan rengat
3) Hilang sengal-sengal badan, sejuk urat
4) Tubuh lebih sihat dan bertenaga
5) Keluar angin, lendiran dan darah

Berat: 2 kg. Paling sesuai dan senang digunakan oleh ibu kerana bentuk memanjang, senang dipegang. Hanya perlu bakar tungku ini di atas paling perlahan selama 20 minit dan masukkan ia ke dalam Sarung Tungku Herba ya. Kepanasan tungku besi ini boleh tahan lebih lama berbanding batu sungai.

Fungsi Lain Tungku Besi:-
1. Menuam perut
2. Menaikkan peranakan
3. Mengurangkan senggugut
4. Mengelakkan senggugut

Cara Guna:
Panaskan tungku besi di atas dapur api paling perlahan (stove) selama lebih kurang 40-50 minit. Setelah itu, padamkan api, rehatkan tungku besi selama 5-10 minit dan masukkannya ke dalam Sarung Tungku Herba. Ikat tali dan sedia digunakan. Dilarang membakar tungku atas api kuat atau api sederhana ya. Dan dilarang meletakkan tungku panas-panas ke atas Sarung Tungku Herba ya. Sebaliknya, rehatkan dulu Tungku Besi selama 5-10 minit di luar, kemudian baru masukkan ke dalam Sarung Tungku Herba ya. Dilarang membasuh Sarung Tungku Herba.


Manual bertungku disertakan untuk pembelian satu set produk ini!
Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Set Tungku Herba
JUMLAH

Kos Penghantaran

JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

Butiran Pembayaran

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

  • Anda mesti memasukkan emel nawalofficial@gmail.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
PenamaNAWAL ENTERPRISE
No. Akaun8600376052
Buka CIMB Clicks  

PENGESAHANMaklumat Peniaga

Nawal Herbal Beauty
nawalofficial@gmail.com
+60129912841