Pengunaan akaun nawalherbalbeauty.onpay.my telah dibekukan. Segala kesulitan yang dialami adalah amat dikesali.

SET BERSALIN PAKEJ ASAS

SET BERSALIN PAKEJ ASAS

Mommy sedang survey set bersalin?


Bajet sekitar RM250 sahaja tapi nak yang lengkap dah untuk keperluan utama / asas berpantang?


Losen slimming dan pencuci wanita taknak?

.

.

Kalau ya, set bersalin pakej asas SESUAI untuk mommies !!


Item Dalam Pakej Asas:


1. Tungku besi

2. Sarung tungku herba

3. Bengkung ibu

4. Gel mandian azzahra

5. Gel herbal

6. Pati minyak serai wangi (kini tukar kepada herbal massage)

7. Bidara baby oil 

8. FREE mittens n booties


Banyak kan ? Okay...dengan pakej asas ni, apa mommies boleh buat ya..means apa fungsi setiap item dalam pakej asas ??


1. Mommies boleh bertungku dengan tungku besi dan sarung tungku herba. Bertungku wajib dibuat setiap pagi dan petang selama 44 hari berpantang. Tak cukup mommies hanya bertungku dengan bidan sahaja. Tapi mommies wajib bertungku sendiri juga! Proses bertungku tak lagi susah dan leceh kalau mommies guna tungku besi dan sarung tungku herba Nawal. Bau sarung herba jg SGT WANGI bukan saja penuh dengan khasiat utk dalaman ibu. Bertungku mampu lancarkan aliran darah, buang angin, buang toksin, lancarkan nifas, kecutkan rahim, lancarkan susu ibu, atasi bengkak susu, elak dr ibu terkenan demam bengkak susu, kecutkan urat peranakan, kecutkan urat kembang, hangatkan badan dan banyak lagi. So semua ni mommies dpt buat dgn mudah kalau mommies gunakan tungku besi dan sarung tungku herba Nawal. Set ini akan MENJIMATKAN MASA ibu dan lebih menggalakkan ibu lebih excited untuk bertungku dengan kerap. Panas tungku besi juga hingga 2 jam dan manual bertungku turut disediakan.


2. Mommies boleh berbengkung dgn bengkung tradisional takde zip tapi mudah je utk bukak ke tandas. Bengkung tradisional dibuat dr kain kasa belacu gred terbaik yg paling sesuai utk dibuat bengkung. Ia sgt selesa dipakai dan terletak kemas di badan ibu. Sgt berkesan utk merampingkan badan dgn penggunaan 8 jam sehari selama 44 hari berpantang. Bengkung yg labuh dr bawah dada hingga peha yg terdpt dlm saiz free saiz, xl dan xxl. Kebaikan sgt banyak :-

mampu membuang angin

mengecutkan rahim

menjaga postur tulang belakang

membakar lemak

mengelakkan rahim jatuh

mencantikkan bentuk badan ibu 

Semuanya hanya dengan bengkung ibu Nawal.


3. Gel mandian azzahra menawarkan rawatan mandi herba yg padat dengan ramuan 13 herba dan rempah ratus dan garam bukit. Sgt membantu memudahkan ibu mandi herba, membuang angin, menghangatkan badan, melancarkan aliran darah, meenyerikan wajah ibu, mewangikan badan dan memberikan aura positif dan membantu tidur lebih lena. Jg boleh ibu buat rendaman kaki. Gel mandian azzahra sangat MENJIMATKAN MASA ibu, tak perlu susah susah nak mandi herba, hanya picit sahaja ya. Ada kelulusan KKM ya.


4. Ibu boleh buat param dan pilis dengan gel param pilis plus slimming (gel herbal). Wow mudah la sebab skrg nak pakai param dan pilis boleh guna dengan 1 produk saja! Bukan tu je, kalau dulu kena bancuh dulu serbuk herba. Kena campur dgn air dan pati minyak serai wangi dulu supayab serbuk herba tu jadi pes pekat. Dah tu baru boleh sapu ke dahi utk pilis, dan sapu ke perut utk param. Tp skrg MUDAH SGT! Picit je gel param pilis plus slimming ni so terus sapu ke dahi dan perut sebelum pakai bengkung. Gel herba ini melekat elok pd kulit. Memang selesa sgt dan tiada lg serbuk herba akan jatuh terbang diudara mengganggu ibu. Gel param pilis plus slimming dibuat dr 10 ekstrak herba dan rempah ratus. Ada kelulusan KKM ya.


5. Ibu boleh sapu seluruh badan dengan minyak aromaterapi pati minyak serai wangi. Ia menghangatkan badan ibu, mengurangkan pening kepala, menyegarkan badan, mengharumkan udara terutama udara bilik ibu. Pati minyak serai wangi ni ibu PERLU sapu seluruh badan ya selepas mandi herba dan semasa ibu rasa badan sejuk dan banyak angin dan badan berat je, boleh sapu sebelum pakai bengkung. Jg boleh titis dalam baldi utk mandi aromaterapi . Cuma titis 3-4 titis sj sebab dia pati minyak ya so sangat pekat. 


6. Bidara baby oil untuk ibu sapu ke perut dan tapak kaki baby selepas baby mandi. Ia berfungsi sbg minyao telon. Baby akan berasa sedikit hangat dan bau bidara baby oil ni bau honey dew so sangat wangi. Tidur baby akan lebih nyenyak dan membantu atasi kembung perut dan menyelesakan  baby.

.

.

So dgn semua benefit diatas, pn boleh dapat hanya dgn guna PAKEJ ASAS shj. Dah lengkap kan? Cukuplah 7 produk diatas utk rawatan paling asas berpantang. Tungku, sarung herba dan bengkung in shaa Allah boleh tahan LIFETIME. Manual bertungku dan berpantang disediakan. Step by step guna produk semua dah sedia. Pn follow yg tu je ye .


========

Harga Asal RM305.00

Harga PAKEJ RM249.00 sahaja !!

========


Berbaloi sangat!

Dptkan segera dipasaran!


#NawalHerbalBeauty


TESTIMONI