Set Bersalin Pakej C

Set Bersalin Pakej C

10 produk yang ibu akan terima di dalam Set Bersalin Pakej C ini ialah :-


1. Tungku Besi

2. Sarung Tungku Herba

3. Herba Mandian Azzahra

4. Bengkung Ibu

5. Pati Minyak Serai Wangi

6. Bedak Panas Syifa

7. Intensive Toning Lotion

8. Collagen Soap

9. Repairing Beauty Lotion

10. Feminine Wash Manjakani10 Kelebihan Set Bersalin Pakej C


1- Dapat mengecutkan rahim dan menuam perut, mengangkat peranakan dengan menggunakan tungku besi

2- Dapat memudahkan ibu dalam proses bertungku dengan menggunakan Sarung Tungku Herba. Di dalamnya telah dimasukkan ramuan herba mandian azzahra yang begitu baik untuk penyerapan herba berkhasiat untuk dalaman ibu berpantang.

3- Dapat mengecutkan rahim, membetulkan posisi tulang belakang, menegangkan perut buncit, mengecilkan pinggang, mengawal selera makan, membakar lemak di perut, peha dan pinggul dengan pemakaian Bengkung Ibu.

4- Mandian herba yang berkesan untuk membuang angin, menyegarkan badan ibu berpantang, mempercepatkan proses penyembuhan luka bersalin, mewangikan badan, membuang toksin dengan khasiat garam bukit di dalam kandungan Herba Mandian Azzahra.

5- param, pilis dan lulur dengan menggunakan Bedak Panas Syifa. Kandungan herba tempatan bermutu tidak menyebabkan ibu berasa pening kepala atau berasa panas.

6- ibu boleh membuat mandian aromaterapi, membuang angin, menghangatkan badan, minyak urutan seluruh badan, wangian bilik, menghalau serangga, sesuai digunakan untuk tangas dan sauna, bersifat antiseptik semulajadi sesuai untuk jangkitan kuman dan bakteria pada kulit, untuk pes param dan pilis. Iaitu dengan menggunakan Pati Minyak Serai Wangi.

7- menghilangkan bau, kegatalan dan mengurangkan keputihan dengan menggunakan Feminine Wash Manjakani. Sesuai untuk ibu hamil, ibu dalam pantang dan juga remaja. Ia adalah teman baik wanita. Lembut pada kulit dan tidak menyebabkan kerengsaan.

8. Intensive Toning Lotion juga ada termasuk dalam Pakej C ini dimana anda dapat membakar lemak tepu hanya dengan sapuan losen pemecah lemak ini sahaja. Formula teristimewa berkesan membakar lemak dalam masa 2 minggu!

9. Sabun merawat kulit rosak dan mengembalikan kesihatan dan kecantikan kulit, sesuai digunakan untuk muka dan badan anda. Ibu hamil banyak alami masalah ruam pada kulit yang menyebabkan kulit gatal dan ruam menjadi merebak. Semuanya disebabkan perubahan hormon secara semulajadi. Ruam boleh menyebabkan parut dan kini dengan amalan berterusan Collagen Soap, ia dapat menyelesaikan segala kerisauan anda. Sabun ini juga berkesan untuk hilangkan jerawat dan mengecilkan pori kulit.

10. Masalah stretchmark, parut, ruam, kulit gatal, kulit berkuping, kini anda dapat atasinya dengan penggunaan konsisten Repairing Beauty Lotion. Losen istimewa formula nanowhite, bahan diimport daripada Swiss ini berkesan juga untuk melembapkan kulit dan mencerahkan kulit.PERCUMA !!!

Bidara Baby Oil khas untuk si manja anda.  Sapukan saja pada perut,  kaki dan tapak kaki baby selepas mandi.  In shaa Allah baby tidak akan menangis dan sakit perut menahan kembung perut lagi. Baby sihat ibu lebih selesa untuk berpantang. Bidara Baby Oil dengan bauan honey dew meninggalkan rasa manis dan wangi pada tubuh si manja. Tidak panas malah baby makin selesa.
HARGA:

Harga Asal: RM455.00

Harga Lepas Diskaun: RM350.00 Sahaja.

Penjimatan sebanyak RM105.00!Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Set Bersalin Pakej C HABIS
JUMLAH

Kos Penghantaran

JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

KAEDAH PEMBAYARAN

Perhatian! Sila pilih (dengan KLIK) kaedah pembayaran yang sesuai untuk anda di bawah.

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

  • Anda mesti memasukkan emel nawalofficial@gmail.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
PenamaNAWAL ENTERPRISE
No. Akaun8600376052
Buka CIMB Clicks  

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau


PENGESAHAN