Set Bersalin Pakej B

Set Bersalin Pakej B

Ini detail Pakej B dear puan :-√ Anda sedang hamil?


√ Semasa hamil anda mengalami masalah kegatalan pada kulit, timbul ruam-ruam sekitar kulit anda dan kelihatan biji-biji ruam tersebut semakin merebak?


√ Kulit wajah yang dulunya bersih dan licin kini tiba-tiba timbul masalah jerawat, atau bintik-bintik halus, pigmentasi atau berminyak?


√ Mengalami perubahan tona warna kulit di sekitar tubuh anda?


Jangan risau, kami ada penyelesaiannya!


Set Bersalin Pakej B ciptaan Nawal Herbal Beauty terbukti berkesan membantu masalah perubahan tekstur kulit akibat pertukaran sistem hormon di dalam badan. Menurut kajian, terdapat ramai dikalangan ibu-ibu hamil yang mengakui melalui masalah tersebut hingga tercari-cari produk apakah yang sesuai untuk mengatasi masalah tersebut.


Kenapa? kerana saya sendiri melalui masalah tersebut...memang mengejutkan, kulit yang sebelumnya licin dan bersih tiba-tiba saja berubah, nasib baiklah tak naik ruam di wajah, selamat...hehe..


Apa yang ibu-ibu harus lakukan sekarang?

Rawat segera kulit anda tersebut! Rawatlah sebelum ia bertambah parah. Bukan itu sahaja, ia juga berkesan menghasilkan kulit yang lebih mulus, bersih dan dapat mencegah daripada masalah regangan hodoh di perut (stretchmark)!


Set Bersalin Pakej B mengandungi 9 produk berikut:


Tungku Besi

Sarung Tungku Herba

Bengkung Ibu

Herba Mandian Azzahra

Bedak Panas Syifa

Pati Minyak Serai Wangi

Feminine Wash Manjakani

Repairing Beauty Lotion

Collagen Soap


Sangat jimat jimat dan jimat dan lebih ekonomi! Jom apa anda tangguhkan lagi?


PERCUMA !!! 

Bidara Baby Oil khas untuk si manja anda.  Sapukan saja pada perut,  kaki dan tapak kaki baby aelepas mandi.  In shaa Allah baby tidak akan menangis dan sakit perut menahan kembung perut lagi. Baby sihat ibu lebih selesa untuk berpantang. Bidara Baby Oil dengan bauan honey dew meninggalkan rasa manis dan wangi pada tubuh si manja. Tidak panas dan baby akan lebih selesa. [ BABY DAH SELESA,  DAH TERSEMYUM,  MAMA DAH BOLEH BERPANTANG DENGAN LEBIH TENANG.  TIADA LAGI GANGGUAN TANGISAN DARI SI MANJA.  MASA UNTUK IBU MERAWAT TUBUH DALAMAN DAN LUARAN DAN MENCANTIKKAN SEMULA TANDA TANDA KEROSAKAN KULIT IBU DENGAN SET BERSALIN PAKEJ B, NAWAL HERBAL BEAUTY :)]HARGA

Harga Asal: RM400.00

Harga Lepas Diskaun: RM317.00

Penjimatan sebanyak RM83.00!


Dapatkan segera !! 


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Set Bersalin Pakej B HABIS
JUMLAH

Kos Penghantaran

JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

KAEDAH PEMBAYARAN

Perhatian! Sila pilih (dengan KLIK) kaedah pembayaran yang sesuai untuk anda di bawah.

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

  • Anda mesti memasukkan emel nawalofficial@gmail.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
PenamaNAWAL ENTERPRISE
No. Akaun8600376052
Buka CIMB Clicks  

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau


PENGESAHAN