GEL MANDIAN AZZAHRA

GEL MANDIAN AZZAHRA

[MEMPERKENALKAN] Gel Mandian Azzahra produk terbaru keluaran jenama produk berpantang No 1 Malaysia, NAWAL HERBAL BEAUTY, kini MENEMUI anda!


Gel Mandian Azzahra diperkenalkan bagi memenuhi kehendak dan permintaan pasaran lebih lebih lagi pengguna Nawal yang selalu impikan mandian herba dalam bentuk ringkas. Bukan itu saja, Gel Mandian Azzahra ini juga bagi memastikan semua mommies dan remaja dan wanita yang tak bersalin boleh menikmati terapi mandian herba dengan cara yang mudah.


(#) NAK TAU TAK APA KEKUATAN GEL MANDIAN AZZAHRA INI??

Kekuatannya terletak pada kandungan ekstrak herba yang terkandung didalam gel mandian ini. Ianya terdiri daripada 13 jenis ekstrak herba dan rempah ratus eksklusif iaitu:

Serai wangi, halia bara, inai, rempah gunung, meringan, serai acheh, sireh kampung, daun buah pala, bunga lawang, kayu manis, timun tasik, lengkuas merah dan garam bukit.


===================================================

MENGAPA GEL MANDIAN AZZAHRA INI MOMMIES PERLU MILIKI

====================================================

1. Untuk memudahkan proses berpantang mommies

2. Jimat masa

3. Tak perlu ke dapur untuk merebus herba

4. Menyenangkan hati mommies

5. Cepat terutama sekali untuk mommies yang berpantang sendiri di tengah bandar

6. Penyediaan yang ringkas. Cuma gunakan semasa mandi bersama air suam, then picit sedikit ke tangan, sapu dan gosok ke seluruh badan. Tunggu sehingga 5-10 minit, bilas sempurna dengan air suam. Done!

7. Bau wangian gel mandian azzahra ini macam bau setaman herba

8. Sebotol untuk penggunaan 40-60 hari. Best kan <3

9. Mempunyai fungsi antiseptik, melawan jangkitan kuman pada kulit, menghangatkan badan, menyegarkan badan, membuang angin, mempercepatkan proses penyembuhan luka bersalin, memberi haruman pada badan, mengurangkan stress, membantu tidur lebih lena.

10. Kandungan ekstrak herba didalam Gel Mandian Azzahra ini adalah sama dengna kandungan herba didalam produk herba daun segar kami iaitu Herba Mandian Azzahra.


CARA GUNA GEL MANDIAN AZZAHRA


1. Gunakan semasa mandi

2. Boleh guna sekali sehari je dah cukup bagus

3. Picit sedikit sahaja ke tapak tangan then gosokkan lama lama ke seluruh badan

4. Ambik masa lebih kurang 5 minit utk gosok supaya khasiat gel betul betul meresap ke dalam kulit

5. Bilas dengan air biasa

6. Tak perlu pakai sabun mandi atau shower gel lain dah lepas tu

7. Kalau sis ibu dalam pantang, sis kena mandi dengan air suam ya

8. Kalau sis ada beli Pati Minyak Serai Wangi, boleh titiskan pati minyak ini ke dalam air suam tersebut untuk tambahkan lagi khasiat mandian aromaterapi. 


Mudah kan ?  Tak payah rebus daun herba dah...lovely sangat.



TESTIMONI PRODUK? ANDA BOLEH LIHAT DI FACEBOOK & INSTAGRAM PAGE KAMI. PRODUK TERBAHARU! BARU ISNIN 8 MEI 2017 DILANCARKAN. TAPI DAH BANYAK TESTIMONI YANG DIKONGSIKAN OLEH PENGGUNA KAMI!




TESTIMONI






Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
GEL MANDIAN AZZAHRA
JUMLAH

Kos Penghantaran

JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

Butiran Pembayaran

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

  • Anda mesti memasukkan emel nawalofficial@gmail.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
PenamaNAWAL ENTERPRISE
No. Akaun8600376052
Buka CIMB Clicks