Pendaftaran Agen

Pendaftaran Agen
PERHATIAN KEPADA SURIRUMAH YG NAK CARI SIDE INCOME SAMBIL JAGA ANAK DI RUMAH
.
.
Zaman skrg, income suami sorang mana cukup kan. Kesian juga suami kalau isteri langsung tak bekerja, takde income sendiri. Huhu takleh bayang lah camne kalau kita kita para isteri ni takde income sendiri ....

SEDIH! Kecewa, nak buat apa pun tak boleh. Bergantung jer pd duit suami. Kalau suami tak bagi , isteri pun takdelah duit. Sampai bila nak macan tu...? 

Zaman teknologi dunia di hujung jari ni, kalau betul la isteri nak buat bisnes, tak payah bagi alasan lah ye!
 
Skrg Nawal Herbal Beauty Hq membuka peluang utk para isteri surirumahtangga dapat sideincome dgn menjual produk kami ☺️.

Inshaa Allah kami akan ajar anda cara menjual produk Nawal dengan betul. Yg pastinya produk anda dapat, ilmu anda dapat dan keuntungan pun anda dapat. Dapat work in team lagi.

Copp...Nak Tanya, Kena Juual Apa Ya?

Soalan yang bagus :) Kat sini anda boleh pilih, samada nak jual set bersalin atau nak jual produk Nawal secara loose. 

Depends pada anda.  Tapi kami syorkan anda jual dua dua.  Set bersalin dan produk kecantikan Nawal.  Produk Nawal ni dikenali sebagai produk herba.  Ia sesuai bukan saja utk ibu berpantang,  tapi juga utk suami,  anak dara,  dan kanak kanak. 

Detail product knowledge tentang satu satu produk pihak HQ / leader / stokis akan terangkan didalam kelas melalui whatsapp nanti ya. 

Anda akan dimasukkan di dalam team dan anda akan diajar cara cara menjual produk Nawal secara santai di facebook personal anda.

Nilai ilmu yang anda akan dapat sangat mahal dan anda akan diajar untuk membuat jualan konsisten hanya melalui post post di facebook personal anda sahaja! 

Jom lihat testimoni jualan #FamiliNawal di bawah. Bayangkan kalau anda seperti mereka,  tanpa henti membuat jualan.  Dah tentu hidup anda makin berubah kan? 

Kewangan makin stabil.  Suami makin gembira melihat isteri tersayang dah ada income sendiri. Wang simpanan anda makin bertambah.  Semua tak mustahil.  In shaa Allah :)

















Apa Yang Saya Akan Dapat Bila Mendaftar Sebagai Agen Produk? 

Anda akan dapat senarai produk dibawah :-
1. 1 unit set bersalin pakej juma bernilai RM218.00 (harga agen) 
2. 1 unit pakej nur BERNILAI RM118.00 (harga agen) 
3. 2 unit gel mandian azzahra bernilai RM80.00 (harga agen) 
4. 1 unit gel param pilis plus slimming RM32.00 (harga agen) 
5. 1 unit feminine wash manjakani RM27.00 (harga agen) 
6. 1 unit natural rose water RM26.00 (harga agen) 
7. 50 pcs flyers bernilai RM10.00
8. Training selama 19 hari bernilai RM200.00


JUMLAH KESELURUHAN BERNILAI RM711.00. Tapi anda cuma membayar sebanyak
.
.
.
.
.
RM500.00 sahaja dan anda dah layak menjadi Agen Produk Nawal.

Sekiranya anda mendaftar agen serentak 2 orang bersama rakan anda,  anda akan dapat DISKAUN lagi! 

Jumlah pendaftaran agen untuk 2 orang cuma berjumlah RM475.00 sahaja dan total keduanya ialah RM950.00 sahaja! 

Sekiranya anda mendaftar serentak 3 orang anda akan dapat DISKAUN lagi besar!  Iaitu hanya RM460.00 sahaja untuk 1 pendaftaran dan total tiga pendaftaran ialah RM1380.00 sahaja! 

Anda kira sendiri berapa nilai penjimatan anda dapat kalau ambik 3 pendaftaran sekaligus :). 

Ini belum dikira dengan nilai training dan ilmu yang kami akan berikan sebaik saja anda dah sah bergelar Agen kami. 


ANDA DAH MAKIN TAK SABAR NAK MENDAFTAR SEBAGAI AGEN NAWAL?  JOM ISIKAN MAKLUMAT DIBAWAH SKRG :)


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Daftar Seorang
Daftar Dua Orang
Daftar Tiga Orang
JUMLAH

Kos Penghantaran

JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

KAEDAH PEMBAYARAN

Perhatian! Sila pilih (dengan KLIK) kaedah pembayaran yang sesuai untuk anda di bawah.

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

  • Anda mesti memasukkan emel nawalofficial@gmail.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
PenamaNAWAL ENTERPRISE
No. Akaun8600376052
Buka CIMB Clicks  

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau


PENGESAHAN