BIDARA BABY OIL

BIDARA BABY OIL

Ibu mana yang sanggup tengok baby comel meragam kan ? Nangis tanpa henti. Minum susu taknak. Rupanya sakit perut.. Kembung... Masuk angin.. Mananya baby boleh tidur dan duduk dengan tenang... . Kesian baby. Ibu pun sure tak boleh nak berpantang dengan sennag lenang kalau baby asyik menangis tanpa henti.....

Memperkenalkan , Bidara Baby Oil mampu membuatkan si manja ibu kembali tersenyum. Bidara Baby Oil ini dengan haruman honey dew. Baby tak panas tapi badan rasa selesa sangat. Bau manis takde bau herba. Memang hurmmm..ibu bau pun macam nak terlena. Tenang jer . Diperbuat daripada buah bidara dan minyak kayu putih, produk ini berfungsi seperti minyak telon baby. Hanya perlu sapukan sedikit sahaja ke badan baby, ibu pasti akan nampak si manja lebih selesa dan lebih gembira.


Bidara Baby Oil membantu si manja:-

1. Mengatasi kembung perut

2. Membuang angin

3. Memberi keselesaan pada baby

4. Menghangatkan badan baby

5. Membantu baby tidur lebih lena

Produk ini langsung tidak panas ya. Tidak seperti minyak bayi lain yang terdapat di pasaran. Paling best, sebab dia berbau buah tembikai susu (honey dew). Baby anda pasti akan tersenyum dan ibu pasti boleh berpantang dengan lebih selesa

Juga sesuai untuk kanak-kanak. Untuk penggunaan selama 30 hari.

Kandungan: 30 ML

Harga: RM30.00


TESTIMONIPerhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Bidara Baby Oil
JUMLAH

Kos Penghantaran

JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

Butiran Pembayaran

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

  • Anda mesti memasukkan emel nawalofficial@gmail.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
PenamaNAWAL ENTERPRISE
No. Akaun8600376052
Buka CIMB Clicks  

PENGESAHAN